Playing with Dolls (2015)

20%
Smutná ukázka toho, jak natočit špatný horor.

Playing with Dolls

USA, 2015, 80 minut

 

Režie: Rene Perez

Scénář: Barry Massoni, Rene Perez

Hrají:

Natasha Blasick (Cindy)

Richard Tyson (Scopophilio)

Charlie Glackin (Zabiják)

David A. Lockhart (Burnett)

 

Snímek „Playing with Dolls“ je ukázkou toho, co je s americkým hororem špatně. V tomhle případě se jedná především o skutečnost, že si film hraje na něco, co není, na první pohled nabízí divákovi něco, co tam nemůže najít, protože v konečném důsledku se jedná o velmi prázdný snímek, u nějž byste si mysleli, že bude odvážný, že bude mít dobré gore. Nemá nic z toho.

Pěkná kudla.

„Playing with Dolls“ vypadá jako něco, co by mohlo být krvavé. Takové to není. „Playing with Dolls“ se tváří jako snímek, který bude úchylný. Zapomeňte. V „Playing with Dolls“ se mluví o snuffu. Zapomeňte byť jen na to, že by se zde objevila nějaký drsnější scéna, myslím z hlediska explicitnosti. Vypadá to, že by zde mohlo být hodně nahoty, ale na tu si musíte počkat. A ano v tomhle směru to nefunguje.

Jediné plus filmu. Dobrá maska.

Cindy (Natasha Blasick) nemá zrovna nejlepší období. Z práce ji vyhodili, protože po ní manžel její zaměstnavatelky vyjížděl, v bytě to také nemám jednoduché, a tak se rozhodne vypadnout. Do rukou jí spadne zajímavá nabídka. Může se ubytovat ve srubu, kde je spousta kamer a kde ji bude jeden úchyl celou dobu očumovat. Tenhle detail Cindy samozřejmě nesdělili.

I psychopatický vrah potřebuje být někdy sám.

Celé je to hodně přitažené za vlasy a dle mého názoru to nefunguje, ale budiž, blbá zápletka by mohla vést alespoň v krvavé orgie. Když je na scéně záporák, skutečně by se to tak mohlo jevit, ale ono k tomu nedojde. Každá scéna je neskutečně unylá, každá je utahaná, herecky nezáživná a hlavně režisérsky nezvládnutá. Ze záporáka se stává jen atrapa, stejně jako z kostí, které zdobí jeho příbytek.

Pěkné kalhotky.

Snímek „Playing with Dolls“ si pustíte ve chvíli, kdy už je vám skutečně jedno, na co koukáte. Máte pocit, že dostanete slasher, ale ono ne. Možná by to tedy mohl být voyeurský film. Ale ouha, ani k tomu nakonec pořádně nedojde. Rene Perez jednoduše nemá na to, aby horory točil, přesto se o to dál pokouší. A zrovna tenhle film má už rovnou dvě pokračování. Skoro neuvěřitelné.

 

Hodnocení: 20 %

 

Hororové filmy (slasher, survival, vrazi)


Přidat komentář