Armed Response (2017)

20%
Wesley Snipes v něčem, co není horor, ale má to trochu akce.

Armed Response

USA, 2017, 93 minut

 

Režie: John Stockwell

Scénář: Matt Savelloni

Hrají:

Wesley Snipes (Isaac)

Anne Heche (Riley)

Dave Annable (Gabriel)

Colby Lopez (Brett)

 

Wesley Snipes se již před nějakou dobu zase vrátil mezi aktivní herce, ale je nutné si přiznat, že se rozhodně nejedná většinou o role ve filmech, které by se daly nazvat áčkové, i když i nějaké takové má. Snímek „Armed Response“ se ale řadí spíše k tomu béčkovějšímu, vlastně hodně béčkovému, a jedná se o jeden z nejméně zajímavých filmů, které v poslední době natočil.

 Pěkné přilby.

I když je snímek „Armed Response“ označován za horor, tak v něm opravdu moc hororového není. Jedná se spíše o takový akční snímek, který má trochu thrillerové prvky, ale ani v tom případě to není něco, co by vás byť jen na chvíli udrželo napjaté. Prostě jde o jednu takovou rádoby vojenskou akci, kde to vypadá, že budou všichni spíš umírat, než aby někoho zachraňovali.

 Někdo rozlil kečup.

Hned na začátku se setkává se skupinou, která je zavřená v nějakém zařízení. Očividně se jedná o skupinu, která má dané zařízení hlídat. Ale k něčemu dojde, takže se musí pustit do akce. Pořádně nevíme, co se vlastně stane, co si budeme povídat, pořádně to neví nikdo. Je potřeba zjistit, co se stalo, a tak se nám představuje záchranný tým, v jehož čele je právě Wesley Snipes.

 Tvrďák.

Co si budeme povídat, co následuje, je docela nuda. Jasně, na začátku se nám představují postavy, je zde jedna dobře traumatická scéna ze života jednoho z vojáků, ale není to úplně mnoho, co by nás zasáhlo, nemluvě o tom, že pro následující dění to zase až tak zásadní není, respektive film by se bez toho obešel a bylo by možné ji vynechat. A stejně tak vlastně i celý film.

 Wesley je zpátky.

„Armed Response“ je nudný akční thriller, který v sobě nemá v podstatě nic, proč by stálo za to na něj koukat. Akce je nudná a bohužel ani vyznění příběhu není takové, aby to diváka nějak více zaujalo, natožpak aby měl nějaký větší zájem snímek dokoukat do konce. Je to škoda, ale z tohohle – pokud to vůbec mělo nějaký potenciál – se opravdu nepodařilo vytřískat nic.

 

Hodnocení: 20 %

Hororové filmy (vrazi)


Přidat komentář