Bell, Bare and Beautiful (1963)

60%
Herschell Gordon Lewis a jeden z jeho známějších filmů s nahotinkami. V barvě nejspíš ztracený.

Bell, Bare and Beautiful

USA, 1963, 64 minut

 

Režie: Herschell Gordon Lewis

Scénář: Leroy C. Griffith

Hrají:

Virginia Bell (Gina)

William Kerwin (Rick Bradshaw)

Joy Hodges (Betty)

Sunny Dare (Elsa)

 

Tohle je jeden ze skoro legendárních filmů Herschella Gordona Lewise, a to mimo jiné i proto, že se jedná o snímek, který byl dlouhou dobu ztracený nebo prostě v archivech a ani v současné době se nejedná o něco, co by bylo snadno dohledatelné. Mně se film podařilo najít až na serveru Something Weird Video, kde je bohužel možné zakoupit pouze černobílou verze. Ale aspoň něco, že?

 On ji prostě musí najít.

Sice došlo k nějakému tomu restaurování Herschellova díla prostřednictvím kampaně na Kickstarteru, ale bohužel na snímek „Bell, Bare and Beautiful“ se zatím nedostalo, což je docela škoda, protože tohle je film, který má sice jednu velkou devizu, ale také překvapivě schůdný příběh, který vzhledem k předchozí Herschellově tvorbě nemusí tolik iritovat. A to i přesto, že na nudismus je také zaměřeno.

 No kde jinde hledat.

Film sleduje osudy Ricka, který má sny o krásné ženě. Možná je jen vysněná, možná je skutečná, ale on se do ní zamiloval a nemůže na ni přestat myslet. A tak se rozhodne, že ji musí za každou cenu vyhledat, pokud tato žena tedy existuje. Získává stopu, která jej přivádí do nudistického resortu, v němž by se měla jeho vysněná Gina vyskytovat. On ale zjišťuje, že Gina je tanečnice, která dělá striptýz. To ho neodradí a jde za ní.

 Mafie je nebezpečná.

Rick zjišťuje, že Gina pracuje pro gangstera, který ji jen tak nechce pustit. Ale Gina se do Ricka zakouká a Rick udělá všechno, aby ji získal. No, konec se mění v nepříliš přesvědčivou romanci bez gradace, ale proč byl film vlastně točen, to je Virginia Bell, která ztvárnila Ginu. Smyslem filmu bylo ukázat její striptýzovou scénu, kde nakonec kompletně odhalí svoje velké přednosti. Popravdě, tahle scéna stojí za vidění i dnes.

 Mně se na tohle dívá dobře.

I když jsem viděl snímek „Bell, Bare and Beautiful“ jen v černobílé, což mě pořád trochu mrzí, rozhodně to patří k tomu nejlepšímu, co Herschell ve své počáteční filmařské fázi natočil, když se tedy budeme bavit o nudismu. Virginia Bell stojí za vidění, pokud máte rádi velká ňadra a ona je zde ukáže v celé jejich kráse. A nato, jak jsou velká, jsou i pěkně pevná. Ale tak víc od filmu zase nečekejte.

 

Hodnocení: 60 %

Hororové filmy (béčka)


Přidat komentář