Blood Soaked (2014)

10%
Moc nacucaný krví tenhle film není.

Blood Soaked

USA, 2014, 72 minut

 

Režie: Peter Grendle

Scénář: Peter Grendle

Hrají:

Kaitlyn Barlow (Zombie)

Rachel Corona (Ashley)

Apollo Garcia (Sean)

Leon Garcia (Bobby)

 

Na nízkorozpočtové filmy, které jsou navíc amatérské, prostě musíte mít náladu. Pokud na ně nemáte náladu, pokud na ně nejste naladěni, nebo v nejlepším případě nejste příbuzní některého z tvůrců, asi na nich nenajdete nic dobrého, tedy za předpokladu, že jsou natočeny jako snímek „Blood Soaked“. To je pak bolestivá křeč a je jedno, že je použito i černobílé spektrum. Nic se tím nezachrání.

 Taková letní romance.

Snímek „Blood Soaked“ má celkem jednoduchý děj, který by mi ale až tak nevadil, protože obsahuje prvky, které by mohly svým způsobem fungovat, pokud by se jich chopil někdo jiný a skutečně chtěl natočit snímek, který bude dávat smysl a nebude diváka urážet jen tím, jak je to celé špatně natočené. Tohle se však snímku „Blood Soaked“ nepovedlo a hraje na maximální nekvalitu a diletantství.

 Trochu se oťukávaly.

V hlavní roli máme dvě lesbičky, které jsou na cestě a dostávají se kamsi, kde to neznají, kde ani nic moc není. Klasická potřeba natáčet v místech, kde nejsou žádní lidé, protože není potřeba řešit, že se jim do záběru dostane někdo, kdo tam být neměl. Ale fajn, skoro pouštní krajina by mohla fungovat, fungovala už i v jiných hororech. Navíc „Blood Soaked“ má ještě jednu silnou stránku – nacisty.

 Něco je spojovalo.

Už jsem to psal určitě víckrát, ale jakmile se někde objeví nacisti, jsem zvědavý na to, o čem dílo bude. Prostě nacisti jsou skvělí padouši, mimo jiné i proto, že v jejich případě není nutné si ani moc vymýšlet. Byli to šílenci i v reálu. Ale pro film „Blood Soaked“ byli použiti jen čistě proto, aby to vypadalo zajímavě. V konečném důsledku je jedno, co tu bylo za záporáky, kteří si vyrábějí vlastní zombie.

 A pak jim šlo o život.

Snímek „Blood Soaked“ je velká amatéřina a bohužel to tentokrát nemá nic pozitivního, co by šlo na snímku vyzdvihnout. Nezaujme vás děj, nezaujmou vás herci, nezaujme vás ani jeden nápad. Nacisti jsou zde trestuhodně nevyužiti, navíc budete mít pocit, že je snímek zbytečně dlouhý, a to vlastně ani tak dlouhý není. Věnujte čas raději něčemu jinému než takovému filmu.

 

Hodnocení: 10 %

Hororové filmy (zombie)


Přidat komentář