Bloodsucka Jones (2013)

15%
Nudné, trapné, nijaké.

Bloodsucka Jones

USA, 2013, 107 minut

 

Režie: Justin Armao

Scénář: Justin Armao

Hrají:

Preston Gant (Bloodsucka Jones)

Maria Canapino (Vanessa)

Justin Armao (David)

Travis Woods (Tony)

 

„Bloodsucka Jones“ je snímek, který má na první pohled docela dlouhou stopáž, a to především vzhledem k tomu, že by se mělo jednat o komediální horor. Tohle není spojení, které by v takové stopáži mohlo v mnoha případech fungovat. Nemluvě o tom, že po několika málo minutách zjistíte, že tohle zrovna horor nebude a že to je ve skutečnosti jen mlácení suché slámy.

 Upírky? Nebo jen kočičky?

Samotný název se snaží tvářit cool, což je samo o sobě varovným signálem, protože buď byli tvůrci dost dobří na to, aby to zvládli, anebo prostě neměli nic v ruce, a tak chtěli, aby alespoň ten název zněl docela dobře. S názvem to vyšlo, se zbytkem filmu už opravdu ne. „Bloodsucka Jones“ představuje film, který já nemusím a který mi nepřijde vtipný, i když takový měl podle všeho asi být.

 Bloodsucka Jones na scénu.

Bloodsucka Jones je postava, která je „legendou“. Černoch s pořádným afrem a umělým mrožím knírkem. Má pomoct dvěma neskutečně trapným, nudným a ubohým postavám zachránit jejich kámoše, který si nabrnknul holku, jejíž brácha je upír. Tedy jenom psát tuhle jednoduchou anotaci filmu mě bolí. Už jen proto, že se mi vrací obrazy těch příšerných postav.

 I něco jako krev teče.

Více jak hodinu a půl sledujete tuhle bandu tupců, jak si zajde někam do parku, kde dělá velké kulové, k někomu domů, kde nedělá nic lepšího, anebo prostě někam, kde zrovna bylo volno, aby se tam točilo jejich poflakování. A dohromady to má dávat nějaký film, což sice dává, ale je to tak prázdné, tak o ničem, že jsem se musel hodně zapírat, abych snímek vůbec dokoukal do konce. Bylo to hodně bolestivé.

 Dá si tyčinku?

Podle hodnocení na IMDb by si jeden myslel, že těch pár lidí, co to vidělo, má asi jiný smysl pro humor, ale já si spíš říkám, že to byli kámoši tvůrců, kteří i tak byli hodně srdeční. Hodnocení 55 % je pořád strašně moc, protože i když jsou herecké výkony špatné a ne vyloženě příšerné, i když to dává základní smysl, je to prostě film o ničem, který nemá žádné jiné filmové kvality.

 

Hodnocení: 15 %

Hororové filmy (upíři, béčka, komedie)


Přidat komentář