Bloody Mary 3D (2011)

25%
Bloody Mary vás unudí k smrti.

Bloody Mary 3D

USA, 2011, 82 minut

 

Režie: Charlie Vaughn

Scénář: Keith Parker

Hrají:

Veronica Ricci (Mary Worth / Bloody Mary)

Alena Savostikova (Elle Bree)

Derek Jameson (Matt Elias)

Bear Badeaux (Weed Bryson)

 

„Bloody Mary“ už je takový celkem profláknutý příběh, legenda o tom, co se stane, když před zrcadlem třikrát řeknete jméno téhle postavy. Ona se zjeví a je velmi pravděpodobné, že s sebou přinese zhoubu, protože zabije ty, kdo jméno vyřkli, a nejspíš i lidi v nedalekém okruhu. Přesně na tohle hraje i hodně nezávislý a levný snímek „Bloody Mary 3D“, u něhož jeto 3D hodně navíc.

 Film chce být sexy.

Hned úvodní scéna filmu „Bloody Mary 3D“ vás dovede navnadit, ale rozhodně ne na horor. Ve skutečnosti vás navnadí spíše na softcore erotický snímek. Je tu docela odhalující, i když nikoli hardcore, lesbická scéna, která je z toho pohledu chlapského diváka celkem fajn. Vede pak sice k zabití, které je začátkem prokletí, ale právě z toho pohledu hororového na tom není nic zajímavého.

 Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary.

Pokračuje se dál a my sledujeme velmi malou produkční společnost, která se snaží točit film, anebo alespoň videoklipy. Je to hodně nezávislé a je to na snímku vidět. Stejně jako skutečnost, že je snímek levný. Bohužel mu to docela ubližuje, ale to je prostě tím, že se s tím tvůrci nesrali a chtěli něco špatného natočit. A povedlo se jim to. Nic skutečně zajímavého se zde neděje.

 I nahota bude.

Ta úvodní erotická scéna rozhodně není příslibem tomu, že by se v něčem podobném dál pokračovalo, není to ani sexy, ani dráždivé, je to spíše trapné. Erotickou stránku nezachrání ani Ron Jeremy, který nikoho neošuká, což je v jeho případě lehce překvapivé. Ale asi už chce být jen hercem. Anebo trpí impotencí. Stejně jako celý film, který zklame i v oblasti gore, které je raději mimo kameru.

 Kamera ji má ráda.

„Bloody Mary 3D“ není dobrý film, protože se z legendy, která je zde prezentována, vytratilo všechno, co ji dělá zajímavou. Není zde jediná scéna, která by dokázala diváka vyděsit, není zde jediná scéna, která by dokázala hororově zapůsobit. Je to unylé, nudné a bez nápadu, což se promítá i v nudných hereckých výkonech, které nedokážou oslovit, a to v podstatě u žádné postavy.

 

Hodnocení: 25 %

Hororové filmy (duchové, béčka, vrazi)


Přidat komentář