Crwecon 2013 se blíží a s ním i nové komiksy!

Komiksová akce roku v České republice je za dveřmi a Necronomicon vás o ní chce informovat, protože komiksoví fanoušci si Crwecon nesmí nechat ujít. Nejen, že zde budete moct získat naprosto nové komiksy, ale také se můžete účastnit unikátních přednášek.

 

Logo Crweconu 2013.

V sobotu 8. června 2013 se bude konat už osmý ročník Crweconu. Spojené státy americké mají svůj Comic-Con, my zase máme Crwecon. Jedná se o akci zaměřenou na komiks a na nic jiného, ale není to jen pro fanoušky mainstreamu. Manga sekce je dnes už samozřejmostí, navíc právě na Crweconu se dovíme, jakou novinku chystá nakladatelství Crew v oblasti mangy. Pokud nejste sami rozhodnuti, tak program akce najdete na oficiálních stránkách, ale pokusím se vás přesvědčit spíš tím, co má na Crweconu vyjít, respektive být v prodeji úplně poprvé:

  • Kůstek 5: Přízračné kruhy 
  • Batman: Soví tribunál 
  • Bleach 7: Broken Coda 
  • Živí mrtví 8: Zrozeni k utrpení 
  • Kid Paddle 1 
  • Ultimate Spider-Man a spol. 9

To vůbec nezní špatně, že? A to rozhodně nebude všechno. Nové komiksy bude možné koupit až s dvacetiprocentní slevou. Dále budou k dispozici i komiksy ve speciálních akcích za 99 korun a komiksové bundly! Poprvé tu bude i Comics Point s nabídkou svých figurek a triček. Na Crwecon dorazí i italský malíř Marco Turini (žijící v Čechách), který pracuje pro Top Cow, DC a další nakladatelství. Do burzy přijdou jeho obrazy... a do prodeje jeho nový komiks. Crwecon je prostě akce pro fanoušky komiksu a já doufám, že se na ní společně všichni uvidíme. Crwecon si nenechte ujít!

 

Takže ještě pro jistotu shrnutí:

Kdy: 8. června 2013 od 9:00

Kde: Praha, Klub Cross (mapa)

Cena: Za vstup nic neplatíte!

Soutěže, akce, zajímavosti (komiks)


Přidat komentář