Deadly Signal (2016)

30%
Když vám volá někdo, kdo by měl být po smrti.

Deadly Signal

USA, 2016, 75 minut

 

Režie: Brianne Davis

Scénář: Lony Ruhmann a Barbara Stepansky

Hrají:

Vedette Lim (Lilly)

Andrew W. Walker (Dennis)

Daniel Quinn (Alex Becker)

Kellee Stewart (Isabel)

 

Smrt v rodině člověka zasáhne. Ještě silnější je ten zážitek ve chvíli, pokud se tak stane velmi nepřirozenou cestou nebo dokonce způsobem, který je velmi brutální. A to je i případ hlavní postavy filmu „Deadly Signal“ trochu zapadlého amerického hororu, který se snažil především o to, aby trochu napnul diváka a pak mu předvedl zajímavá odhalení. Vyloženě to nevyšlo.

To bude překvapení.

Lilly (Vedette Lim) je krásná mladá žena, která je šťastně vdaná. Jenže pak najednou dojde k tomu, že je její manžel nalezen mrtvý. Stane se. Člověk může mít nehodu, někam spadne, prostě cokoli. Jenže Lillyin manžel je na tom trochu jinak. Jeho smrt byla velmi brutální a očividně byla dílem jiného člověka. A rozhodně se jen tak čirou náhodou člověk sám nevykastruje.

Proč volá???

Lilly se tedy rozhodne zjistit, co za tím bylo, protože taková smrt není normální. A pravda se jí rozhodně nebude líbit. Na začátku filmu „Deadly Signal“ je dáno nějaké tajemství, které se postupně odhaluje, což je sice fajn, ale horor „Deadly Signal“ je z těch, které sice dovedou zaujmout, ale následně už nedostanete to, co byste chtěli, protože odhalení rozhodně není nějak dechberoucí.

Myslel to dobře?

Ve filmu najdete celkem zajímavé scény, především pak z hlediska krve, ale vzhledem k tomu, že snímek je zaměřen i na sexuální orgie, je docela tristní, že zde vlastně není vůbec nic vidět. Tohle si podobný snímek prostě nemůže dovolit, takový snímek, v dnešní době, musí být názorný. Anebo si za téma zvolit něco jiného, točit pointu kolem něčeho odlišného, méně kontroverzního.

Tady to bude bolet.

Americký snímek „Deadly Signal“ má docela dobrý rozjezd, čekáte, že to bude něco drsného, ale bohužel se ukáže, že to zase taková sláva nebude. Budete spoléhat teda alespoň na to, že odhalení ve filmu bude zajímavé, což je, ale jeho provedením a následnou neschopností ukázat cokoli extrémnějšího, jen dochází k tomu, že si film sám podřezává větev a zůstává plytkým.

 

Hodnocení: 30 %

 

Hororové filmy (mysteriózní)


Přidat komentář