Don't Fuck in the Woods (2016)

20%
Rada v názvu filmu je celkem jasná.

Don't Fuck in the Woods

USA, 2016, 73 minut

 

Režie: Shawn Burkett

Scénář: Shawn Burkett

Hrají:

Brandy Mason (Meg)

Scott Gillespie (Luke / Monstrum)

Brittany Blanton (Jane)

Ayse Howard (Alex)

 

Ano, název tohoto amerického snímku by se dal přeložit jako „Nešukejte v lesích“. Je to titul, který je celkem jasný, hovoří sám za sebe a podle všeho by vám měl nabídnout něco, co se k němu bude hodně vztahovat. Takže je minimálně možné očekávat, že tu bude nějaký les a bude zde také nějaké to šukání. Nebudu vás dál napínat, je zde skutečně obojí. A víc bohužel nic.

Odvážný film je.

Je skoro až s podivem, jak se tvůrcům naprosto nepodařilo využít alespoň ten potenciál, který měli. Ten tkvěl v tom, že tu měli pornoherečku, minimálně jednu, která přece jen má zkušenosti se sexem před kamerou. Tady by se tedy dalo očekávat, že snímek bude celkem odvážný a erotické scény zde budou docela ostré. Jak se ukázalo, jsou zde jen náznaky, které jsou fajn, ale potenciál rozhodně naplněn nebyl.

Je tam hodně tma.

Byla zde ještě druhá možnost, jak by snímek „Don't Fuck in the Woods“ mohl zaujmout, a to možnost, která vychází přímo z příběhu. To je skutečnost, že v lese čeká něco, co prostě nechce jen tak koukat na to, jak si tam lidé šukají, ale je to dost silné a odporné na to, aby s tím něco udělalo. Jednoduše řečeno, v lese je příšera, která každý sex odměňuje velmi násilnou smrtí.

Sex se přece provozuje ve tmě.

Do lesa přicházejí další a další lidé, kteří to od příšery schytávají. Tohle je vyvražďovačka v tom smyslu, že se zde skutečně vyvražďuje, nic jiného se neděje. Prostě sex, pak krev a další sex a další krev. Je to dost omezené, ale dalo by se čekat, že alespoň třeba z hlediska masky příšery by to mohlo být celkem zajímavé. Jak se však ukázalo, ani tohle není něco, v čem film exceluje.

A hele, co se to tu vylouplo.

Americký levný a nezávislý film „Don't Fuck in the Woods“ neexceluje vlastně v ničem. Až na pár těch pěkných prsou. Ta jsou zde opravdu některá moc hezká a pěkně se na ně kouká. Ale to je všechno. Příběh je nesmírně jednoduchý, hodinová stopáž je natažena dlouhým úvodem s „produkčními společnostmi“ a konec zase o „bonus“ v podobě bloopers. Ani ty nejsou vtipné. Tenhle film se minul účinkem.

 

Hodnocení: 20 %

 

Hororové filmy (slasher, příšery, survival, vrazi)


Přidat komentář