Eternal Damn Nation (2013)

25%
Jsou tak trochu prokletí a celkem nudní.

Eternal Damn Nation

USA, 2013, 82 minut

 

Režie: Alan Del Tufo

Scénář: Alan Del Tufo

Hrají:

Jade Elysan (Eileen)

Alan Del Tufo (Rian)

Carson Dougherty (Danielle)

Wyatt Kuether (Steve)

 

Na první pohled hodně levný snímek a bohužel se postupně ukáže, že je to opravdu až moc levné. Hned první trikové scény jsou tragédie a vleče se to s nimi až do konce. Já vím, že udělat umělou hlavu, která je odříznutá od těla, není ani trochu levné, ale asi bych raději vynaložil ty peníze, třeba si i půjčil, aby to vypadalo alespoň trochu ucházejícím způsobem a ne tak, jak ve filmu „Eternal Damn Nation“.

 Taková milá holčička.

Jasně, řeknete si, že snímek přece nestojí na tom, jaké jsou triky, důležitější je příběh, ale v tomhle případě je to prvek, který vám celé sledování filmu hodně zkazí. Ale můžete být v klidu, oni kvalitnímu zážitku nepřispívají ani herecké výkony, které jsou tak otřesné, že jen podtrhují tvůrčí bezmoc. Na durhou stranu mohou to být právě herecké výkony, které vás třeba i trochu rozesmějí.

 Ani tady nechybí krev.

Snímek „Eternal Damn Nation“ se zaměřuje na odvěký boj dobra se zlem. Dobro se zlem se dává do křížku a projevuje se to tím, že se na různých místech v jedné oblasti objevují mrtvoly. Je potřeba zjistit, kdo za tím stojí, a tak jsou povolání detektivové, kteří mají mít dostatečné schopnosti na vyřešení. Jenže to netuší, že se za případem skrývá něco temnějšího, než by čekali.

 Zajímavá paní.

Přicházejí síly temna, do toho jsou špatní herci, k tomu špatné triky a nakonec i scénář, který není zrovna extra originální, ale který by vyžadoval rozhodně více finančních prostředků, protože je až moc epický na to, co nakonec zvládne zobrazit. Když nemáte peníze. Můžete se jen těžko pustit do něčeho, co je na první pohled trikové a vyžaduje víc úsilí, než jste do toho ochotni vložit.

 Hlavně utíkat rychle.

„Eternal Damn Nation“ ale není vyloženě odpadový film, on by i mohlo být docela dobrý a snesitelný, kdyby se mu dalo trochu více a tvůrci by zapomněli, že existuje něco jako počítačové renderování grafiky. Pak by se to dalo i docela vyzdvihnout, protože příběh není vyloženě blbý, jen si tvůrci naložili víc, než bylo v jejich silách zvládnout. A opravdu to nezvládli.

 

Hodnocení: 25 %

Hororové filmy (příšery)


Přidat komentář