Evil Bong 3: The Wrath of Bong (2011)

30%
"Evil Bong" má další podobu a už je zde třetí, který se nevyplatí kouřit.

Evil Bong 3: The Wrath of Bong

USA, 2011, 87 minut

 

Režie: Charles Band

Scénář: Patrick Klepek, Domonic Muir a Kent Roudebush

Hrají:

Amy Paffrath (Velicity)

John Patrick Jordan (Larnell)

Peter Stickles (Alistair)

Sonny Carl Davis (Rabbit)

 

„Evil Bong“ potřetí a jediné, co docela mile překvapí, je skutečnost, že Charles Band a jeho scenáristé udržují kontinuitu a jednotlivé příběhy na sebe dál navazují. Takže to, co se dělo v předchozích dvou filmech, je základem pro to, aby se o tom mluvilo i ve třetím filmu, případně to má rovnou nějaké následky do aktuálního dění. Bohužel dění samo o sobě není celkově nijak skvělé.

Jsou zpátky.

Na začátku snímku „Evil Bong 3: The Wrath of Bong“ je ale nový prvek. Tím novým prvkem je cosi, co přišlo z vesmíru. Meteorit, který se zaryl do země. Jeden kolemjdoucí, který rozhodně neměl čisté úmysly, na díru narazil a objevil v ní něco, co rozšiřuje počet temných bongů, které se v sérii objevují. Ano, na řadu se dostává třetí bong, tentokrát mimozemský, u něhož jsou následky těžko představitelné.

A má to více barev.

Ale nebojte, scenáristé jedou v klasickém duchu a něco epochálního nečekejte. Je to prostě jen jeden bong navíc, který zrovna moc muziky nepřinese. Naši huliči, které dobře známe, mají obchod, kde prodávají... co asi? A právě zde se setkávají s úplně novým bongem, jehož sílu budou muset přemoct. A možná se za tím účelem zase budou muset spojit s Eebee, prvotním evil bongem.

Fantazie jsou různé.

Začíná boj o to, jestli dovedou nebezpečný mimozemský bong, který jim sebral přítele, porazit, anebo nikoli. A logicky se zase budou muset ocitnout uvnitř bongu, kde budou bojovat se svými fantaziemi, které jsou tentokrát akorát více barevné, jinak nic moc navíc. Prostě nahé holky v barvě, to je celé. S hororem už tohle skutečně nemá nic společného. A nakonec ani s humorem.

Další evil bong.

„Evil Bong 3: The Wrath of Bong“ si jede v kolejích předcházejících filmů, je to očekávaně špatné a Charles Band už se ani nesnaží, aby tohle bylo čímkoli zajímavé. Pořád má docela dobré loutky a designy, ale nový evil bong už není nějak moc převratný a prostě je to jen další nádoba s trochu futuristickým designem. Tenhle díl už mi nenabídl nic, co bych na něm skutečně vyzdvihl.

 

Hodnocení: 30 %

 

Hororové filmy (béčka, komedie)


Přidat komentář