Evil Come Evil Go (1972)

60%
Sestra Sarah Jane nemá ráda, když někdo souloží. To je pak schopná i zabíjet.

Evil Come Evil Go

USA, 1972, 66 minut

 

Režie: Walt Davis

Scénář: Walt Davis

Hrají:

Cleo O'Hara (Sestra Sarah Jane)

Sandra Henderson (Penny)

Jane Tsentas (Junie)

Rick Cassidy (Morgan)

 

Když zlo přichází, tak i pokračuje dál. Tímhle e řídí hlavní postava sestra Sarah Jane, která nechce, aby se zlo šířilo, a tak se rozhodla, že mu v šíření zabrání. Její představa toho, co je zlé, je ale celkem svérázná. Pro ni je zlé cokoli, co je spojené se sexem. V podstatě ten, kdo vykonává jakékoli sexuální praktiky, je jejím cílem. Trochu zvláštní je na tom skutečnost, že muže často naláká do postele a zabije je až poté, co se sama oddá hříchu.

Sarah Jane je drsná.

Sestra Sarah Jane (Cleo O'Hara) je klasická náboženská fanatička, která se zaměřila na jeden jediný aspekt – pokud lidé chtějí mít sex, je to jen pro rozmnožování, z jiného důvodu by k němu nemělo docházet. Jenže muži i ženy se mu oddávají bezuzdně jen pro své potěšení, a to je velmi špatně. Takový hřích je třeba sprovodit ze světa a ukázat lidem správnou cestu, po které mají jít.

Má i kamarádky.

Sestra Sarah Jane se snaží na svou stranu přivábit další, stejně smýšlející ženy, což se jí nakonec s jednou povede. Pokřtí ji v divném, opět sexuálním rituálu, čímž Sarah Jane dává trochu najevo, že sama má sex docela ráda a její snažení je tak trochu paradoxní. Možná sexu nemá tolik jako ostatní, a tak žárlí a skrývá to za fanatické snahy, kterými se ohání stejně jako nožem.

Kulečník jí nevadí.

Snímek „Evil Come Evil Go“ je zajímavý tím, jak je zde zobrazována nahota a sex samotný. Nahota je zobrazována velmi příjemně, dokonce uvidíte i detaily, což je hezké. Ženy jsou zde většinou přírodní, což je příjemné osvěžení. Když ale dojde na sex, je to spíše jako parodie. Pokud má žena muži provozovat orální sex, ale vy vidíte, jak tam penis sklesle leží, je to prostě divné. Jsou použité špatné úhly a celkově to pak působí komicky.

Asi héérečka.

Bylo by fajn, kdyby se tvůrci snímku „Evil Come Evil Go“ vůbec nebáli, sehnali takové herce, kteří by byli ochotni mít před kamerou skutečně sex, protože pak by film fungoval ještě lépe. Takhle je to za mě hodně fajn trashové béčko, kde žena zabíjí prostě proto, že má nějaké pokřivené přesvědčení. Samotné vraždy nejsou nijak skvěle provedené, ale v rámci filmu dostatečně fungují.

 

Hodnocení: 60 %

 

Hororové filmy (vrazi)


Přidat komentář