Nové DVD se záznamem vystoupení Jamese O'Barra v Praze

Každý rok je to stejné. Nevíte, čím toho druhého obdarovat. Tak pokud jste fanoušky komiksu anebo hororu, zkuste nové DVD, které právě vychází u Comics Centra.

Vzpomínáte si na to, jak James O'Barr mluvil o tom, jak si jako mladý užíval života? Jak vyprávěl, že Detroit zrovna není ráj na Zemi? Jak jsme se smáli tomu, když mluvil o prostitutkách a drogách? Musím říct, že byl hodně vtipný, že? Ne? Vy si vážně nevzpomínáte? Tak možná je to proto, že jste na vystoupení Jamese O'Barra v Praze, jeho prvním vůbec, nebyli. Anebo jste sami požili příliš omamných látek, které vás uvedly do stavu, v němž se všechno proměnilo ve šmouhu.

Pro vás, ale nejen pro vás, se naskytla skvělá příležitost. Připomenout si, jak Jamesovo vystoupení vypadalo, co všechno na sebe prozradil - a že toho opravdu nebylo zrovna málo - a co během večera stvořil. Přece jste si nemysleli, že by přijel do Prahy a nezanechal nám zde nic z toho, co jej udělalo jedním z nejznámějších tvůrců nezávislého komiksu vůbec. A stačil mu na to jeden jediný komiks.

Dne 27. října 2012 měl James O'Barr vystoupení v Praze, v Meet Factory, a předvedl, že není jen skvělý kreslíř a malíř, ale zároveň ukázal, že je i vtipný a poutavý vypravěč, který dokáže zaujmout nejen pár lidí, ale davy. A to i v České republice. Asi bych ho i nazval celebritou, kdyby se tohle slovo v našich podmínkách příliš nezprofanovalo.

Comics Centrum celou akci zaštítilo a konečně vydává i video záznam celého večera, kde se James O'Barr předvedl ve skutečně skvělém světle. DVD vychází před Vánocemi a já jsem nesmírně rád, že na něj můžu upozornit. tohle je rozhodně dárek, který by měl mít každý fanoušek komiksu, humoru a Vrány. Dozvíte se zde věci, které jen těžko někde jinde najdete, navíc vidět Jamese při práci, to je vážně věc. DVD se dá koupit na stránkách nakladatelství Comics Centrum. Být vámi, neváhám, protože Vánoce se blíží a jen na málo místech dostanete třetinovou slevu.

Obal DVD z vystoupení Jamese O'Barra v Praze.

DVD záznam obsahuje:

  • vyprávění Jamese O'Barra
  • dotazy z publika
  • malování live obrazu Evy Decastelo
  • následnou dražbu
  • záběry z autogramiády

S comics Centrem nikdy nekupujete zajíce v pytli, a tak se můžete podívat na ukázku z tohoto DVD.

 

Soutěže, akce, zajímavosti (komiks)


Přidat komentář