Nový elektronický časopis - Kobka!

Na světlo světa se pomalu dostává elektronický hororový magazín "Kobka" pod taktovkou Marka E. Pochy. Chcete se také účastnit vydávání?

V našem malém, česko-slovenském hororovém rybníku se dere na hladinu nová, literární štika. Ona se na hladinu dere především proto, že je mrtvá a hnilobné plyny prostě udělaly svoje. Na boku si leží na hladině a jen čeká na to, až bude ožírána. Touhle hnijící štikou by měl být nový elektronický časopis „Kobka“. Hnijící nikoli proto, že by její kvalita byla někde na dně literatury, ale proto, že tohle bude hororové, depresivní, temné a bizarní médium.

Kobka byla tmavé a bezútěšné místo, klenutá cela v zatuchlém podzemí, v které lidé trpěli a umírali. Celkem logicky je to nyní prostor pro fanoušky hororů ve všech jeho podobách. Ti teď budou mít možnost číst, ale zároveň také vydávat nový hororový magazín, u jehož zrodu stojí slovenský autor a hororový nadšenec Mark E. Pocha, který se podílel například na sbírce povídek „A bude hůř!“.
Asi je na čase nechat promluvit samotné autory projektu, kteří vás vyzývají k tomu, abyste se nebáli v „Kobce“ prezentovat své výtvory.

Ilustrace k emagu Kobka.

Chcete něco nastříkat (libovolnou tělesnou tekutinou, případně temně černým inkoustem) na stěny Kobky? Tak nám napište! Bereme vše neobyčejné, úděsné, choré, pornografické, deviantní a tak vůbec. Vše, co souvisí s hororem. Recenze, rozhovory, profily, fotky, ilustrace. Básně a povídky. Stáhnuté předkožky. Je to na vás.
Hlavně ať to má styl!
Upozornění: Kobku má v správě skupinka žánrových nadšenců bez profesionálního technického a jiného zázemí. Přijaté texty neprocházejí jazykovou korekturou. Redakce si vyhrazuje právo vybírat texty k publikování podle aktuálního psychického rozpoložení. 
Kobka bude vycházet každý čtvrtek anebo tak často, jak se nám bude líbit.
Pokud narazíte na urážlivý či odporný obsah, nerozčilujte se a šiřte ho dál.
Kobka je určená výlučně duševně vyrovnaným osobám nad 18 let. 

 

A tohle je asi všechno, co byste měli vědět. Možná ještě nějaké adresy. Nejvíce informací zatím najdete na facebookové stránce „Kobky“, kde také můžete redakci kontaktovat. Ta se nachází na adrese https://www.facebook.com/kobkahoror.

Hororová tvorba (slasher, příšery, béčka, hnus, survival)


Přidat komentář