Satanic Meat Cleaver Massacre (2017)

10%
Není to moc satanské a ani masakr.

Satanic Meat Cleaver Massacre

USA, 2017, 90 minut

 

Režie: Geno McGahee

Scénář: Geno McGahee

Hrají: Leeann Aubuchon, Martin DuPlessis, Jaki Lauper

 

Satan většinou žádá uctívání, ale tentokrát vyžaduje masakr sekáčkem na maso. Asi tak nějak by se dala přeložit anotace snímku „Satanic Meat Cleaver Massacre“, přičemž přesně tohle anglický název slibuje – satanský masakr sekáčkem na maso. A co je na tomhle americkém filmu nejlepší. Právě ten název. Jinak nedostanete nic, ale vůbec nic, co by vás mohlo zaujmout.

Takový tuctový obličej.

Takže o co zde vlastně jde? Tak v konečném důsledku je to vlastně slasher, kde jde o zabíjení nějakých těch lidí. Ale v první řadě je to konverzační horor, kde se víc kecá, než aby se tam skutečně něco dělo. Ale co je na tom nejhorší, to je skutečnost, že kecají postavy, které nejsou ani trochu zábavné, zajímavé, prostě jakékoli, aby mělo smysl jejich počínání a tlachání sledovat.

Někdo přichází.

A to by se podle děje skoro zdálo, že snímek „Satanic Meat Cleaver Massacre“ nebude až tak suchý. Máme tu ďábla, který by podle všeho měl ovládat dění v městě, což je samo o sobě docela zajímavý, i když nijak originální nápad. Já mám ale tenhle nápad rád. K tomu se ještě přidal šílený vrah na útěku, s tím se dá také docela dobře pracovat. Film „Satanic Meat Cleaver Massacre“ ukazuje, že to jde i hodně blbě.

Aspoň že ty brýle sundala z očí.

V tomhle filmu nenajdete opravdu zhola nic, co by vás mohlo nadchnout.
Není tu nějaká příjemná nahota, není tu příjemné mrazivé chvění, protože to je přece jen to první, co by měkl horor vzbuzovat není zde nic, co by vás drželo napjaté, co by vás přimělo sledovat další a další minuty s nadšením. Je to otrava, kterou nejspíš po nějaké chvíli vypnete a nebudete z toho mít špatný pocit.

Asi snědl Satana.

Americký snímek „Satanic Meat Cleaver Massacre“ je ukázkou nezávislé levné tvorby, což v tomhle případě znamená, že to je něco, co by nemělo spatřit světlo světa, protože je to jednoduše tak špatné, že se na to nedá koukat. Ono není nutné mát vždy ve filmu herce, kteří už někde hráli, ale když je to až takhle zlé, tak se na to fakt koukat nedá a vy nechápete, proč jste si takový film pouštěli.

 

Hodnocení: 10 %

 

Hororové filmy (slasher, vrazi, satan)


Přidat komentář