Single AF (2018)

10%
Při sledování tohoto filmu nejspíš také budete sami.

Single AF

USA, 2018, 54 minut

 

Režie: Robert Alesandro

Scénář: Robert Alesandro

Hrají:

Robert Alesandro (Eric Wellesley)

Patrick Joseph Brescia (Norman)

Jason Donnalley (Markus)

Chris Farah (Stacy)

 

Pokud si chcete dát film, který vás nebude bavit, snímek, na nějž se asi ani většinu doby nebudete dívat, protože v něm prostě není nic, co by bylo schopné udržet vaši pozornost, je „Single AF“ docela dobrou volbou. Že nevíte, co „Single AF“ znamená? Je to celkem jednoduchá zkratka. Její význam je „single as fuck“, takže jako kurva single. Ale proč na to kurva koukat? To nevím.

Byla to nehoda...

Moderní trendy se do hororu dostávají a je to docela dobře. Už jsme viděli i filmy, které jsou v podstatě celé natočené jako záznamy z notebookové kamery, filmy natočené na telefon, ale i film, kde sledujeme celou dobu vlastně jen plochu počítače – viz skvělý „Searching“. Snímek „Single AF“ v tomhle směru nijak objevný není. Prostě jen chce ukázat, jaký může mít dopad jedna appka pro randění.

Scéna, která mě hodně nebavila.

Lidé si jednoduše stáhnou aplikaci do svého telefonu. Vytvoří si profil, nahrají do něj něco o sobě, a pak už jen projíždějí obrázky těch, s nimiž by se mohli setkat. Pokud jste někdy zkoušeli Tinder, asi to celkem dobře znáte, nemluvě o tom, že ten princip funguje normálně na webových seznamkách. Rozdíl v téhle aplikaci? Pokud jste hříšní, můžete na to nehezky doplatit.

Možná je čas se zbavit medvídka.

Možná byste si mysleli, že ve chvíli, kdy dojde na vraždění, začne to být trochu zajímavé, ale ono e nakonec ukáže, že i tahle naděje byla celkem lichá. „Single AF“ je film, který je od první minuty jasně amatérský, což v tomto případě bohužel znamená špatný. Jsou zde otřesné herecké výkony, které vám budou vadit, je zde špatný scénář a neskutečně slabá režie, která nevytěží žádnou scénu.

Stačí jen použít telefon...

Při sledování amerického snímku „Single AF“ jsem si skoro celou dobu říkal, že doufám, že jsem jen jeden z mála, kdo se na to dívá, že mnoho jiných lidí při sledování tohoto filmu trpět nebude. A myslím, že se tohle splní, protože film prostě nemá ambice, aby se kamkoli dostal, aby zaujal i malou skupinu lidí. Tvůrci si natočili, co chtěli, ale pro ostatní tohle není nijak zajímavé.

 

Hodnocení: 10 %

 

Hororové filmy (vrazi)


Přidat komentář