Slasher.com (2017)

10%
Název zajímavý, ale pod ním se skrývá špatný slasher.

Slasher.com

USA, 2017, 89 minut

 

Režie: Chip Gubera

Scénář: Chip Gubera, Chelsea Andes

Hrají: Jewel Shepard, R. A. Mihailoff, Ben Kaplan

 

Takový ten film, u kterého od začátku víte, že to bude špatné, ale možná v sobě najdete sílu, abyste jej dokoukali. Já jsem sílu našel, asi toho trochu lituji, alespoň se zde ale dá sem tam najít něco, proč vás film bude bavit. Ano, bohužel je trochu smutné, že to „něco“ se dá klidně shrnout do jediného slova – „ňadra“. Nic víc zajímavějšího se zde opravdu neobjevuje, a to je docela problém.

Takový obyčejný pár.

I když se snímek – alespoň svým názvem – tváří jako něco, co by mohlo být víc, co má promyšlené nějaké webové stránky nebo službu, tak ten název je jen blbina a má primárně odkazovat na žánr, který si autoři pro natočení zvolili. Ano, je to slasher, ale nebudeme si lhát, ani tahle skutečnost nedělá z filmu „Slasher.com“ něco zajímavého, protože krve tu moc neuvidíme.

A tak blbě skončili.

To, co se zde děje, je hodně tradiční. Dva se mají rádi, jedou na dovolenou někam do přírody, kde se potkají s pěkně divnými lidmi, kteří jim z nějakého důvodu na první pohled nepřipadají jako totální magoři, i když tak hned vypadají. A tak jim věří a pak se jim dostanou pod kudlu. Nebo spíš pod hubu, protože co si budeme namlouvat, tady se víc kecá, než aby se jakkoli jednalo.

Milá holka.

A tak sledujeme skupinu trapných vidláků, jak se snaží zabít dvojici mladých lidí – pravda, ta ústřední dvojice je alespoň snesitelná, když už nic jiného. Jinak je to ale rádoby mučení, pobíhání po lesích, rádoby vraždění a v konečném důsledku vlastně nic zajímavého. Popravdě jsem většinu filmu čekal jen na to, jestli dcera zabijáků ukáže prsa. A... nebudu prozrazovat, že jo.

Od pohledu divný týpek.

Americký snímek „Slasher.com“ je jednoznačně amatérským kouskem, který ale bohužel nemá co nabídnout. Nebyl zde žádný velký potenciál, o tom žádná, to je jasné od začátku a tvůrci si alespoň na nic nehrají. Ale snímku „Slasher.com“ prostě chybí cokoli, co by jen trochu vyčnívalo. A tak je to jen hodina a půl ztraceného času. Víc bohužel nemá smysl v tom hledat.

 

Hodnocení: 10 %

 

Hororové filmy (slasher, mučení, vrazi)


Přidat komentář