The Evil Inside Her (2019)

5%
Velmi slabý film, kde i Eric Roberts hraje hrozně blbě.

The Evil Inside Her

USA, 2019, 79 minut

 

Režie: James Suttles

Scénář: James Blankenfeld

Hrají:

Eric Roberts (Clayton)

Melissa Kunnap (Vikki)

Brian Ashton Smith (Michael)

Madeline Tesh (Emma)

 

Je mi to skoro líto, ale tenhle snímek mi tak vadil, až to pěkné není. Není na něm nic zajímavého, nic originálního. Jasně, ani jsem nečekal, že bych něco originálního skutečně dostal, ale že to bude až tak odfláknutá práce, to jsem si nemyslel. A nejhorší na tom je, že otravný je tu Eric Roberts. Od takového harcovníka byste čekali, že svou roli zvládne, i když to je ve špatném filmu.

Že by rozbitá hlava?

Čtveřice přátel, dva heterogenní páry, z čehož jeden je afro-amerického původu – to abych byl politicky korektní – se vydají na víkend na chatu. Ano, samo o sobě unavující jen tohle psát, natožpak to vidět. Jenže Vikki (Melisa Kunnap) se p cestě v kavárně, která vypadá jako Starbucks, ale není to Starbucks, setká s Claytonem (Eric Roberts). A je to vskutku osudové setkání.

Bacha, sopl.

Eric Roberts si tu chtěl zahrát magora, ale nějak mu to nevyšlo. Je jen unavující. Navíc první scéna s ním jen ukazuje na to, jak je tenhle snímek hloupoučký. Clayton je vlezlý chlápek, který na Vikki začne mluvit a nedá jinak, než že jí zaplatí kávu a čaj, které si objedná. Objednávku i vyzvedne, což je příležitost, během níž může do jejího čaje něco nalít. A za pár hodin se Vikki chová vskutku divně.

Člověk Erica Robertse chvíli nevidí, a pak je zase všude.

Snímek „The Evil Inside Her“ nemá vyloženě špatné nápady a jejich provedení – když se Vikki popálí, docela to bolí, když si škrábe ruku, může se vám z toho i klidně udělat špatně. Ale k čemu to celé je, když stejně budete mít pocit, že ty scény jsou v naprosto blbém filmu? Všichni herci hrají naprosto příšerně, ale to teprve scénář a režie ukazují, jak je celek neskutečně slabý.

Hezké vlasy.

Americký horor „The Evil Inside Her“ je ukázkou toho, proč se na podobné filmy nekoukat. Budete jen otrávení z jejich sledování, které vám vůbec nic nepřinese. I když zde může být nějaká scéna, která bude i dobrá, v konečném důsledku si budete odnášet jen otrávené pocity z toho, že jste něčemu takovému vůbec věnovali svůj čas. Jednoduché doporučení – tenhle film raději vynechejte.

 

Hodnocení: 5 %

 

Hororové filmy (gore, vrazi)


Přidat komentář