The Row (2018)

20%
Mladá žena nastupuje na vysokou školu, ale sesterstvo zde není takové, jak si představovala.

The Row

Kanada, USA, 2018, 85 minut

 

Režie: Matty Beckerman

Scénář: Sarah Scougal

Hrají:

Lala Kent (Riley)

Randy Couture (Cole)

Natali Yura (Celeste)

Shea Buckner (Miller)

 

Snímek „The Row“ jako kdyby se snažil navázat na „Vřískot“, ale přitom všechno dělal úplně blbě. Je de téma vysoké školy, je zde téma vraždění neznámým vrahem, ale všechno je podáno zaprvé na první pohled televizním způsobem, což překvapivě vytrhne sem tam trocha té krve, a na druhou stranu i cestou, která je unylá, nudná a nezajímavá. Ne, na konci rozhodně nebudete překvapeni odhalením vraha.

Randy Couture má spíše menší roli.

Začátek vypadá celkem slibně, mimo jiné proto, že se zde objeví i Randy Couture, což je přece jen tvář, která je velmi dobře známá, a to nikoli jen fandům MMA. Má za sebou už nějaké ty filmy, i když v těch áčkových se zase tolik neobjevuje. „The Row“ je toho bohužel důkazem, i když by se mohlo zdát, že e zde přece jen snaha natočit horor áčkový. Ta ale rychle mizí.

V hlavní roli jsou holky.

Jednoduše jde o to, že dívka nastupuje na vysokou školu, a tak nějak rovnou automaticky se dostává do sesterstva, kde byla i její matka. Kdo by tam nechtěl mít dceru legendy, že jo? Jenže naše milá Riley to nemá úplně jednoduché, protože se sesterstvem se to má aktuálně dost blbě. Jako kdyby si na holky někdo zasedl a rozhodl se, že je pěkně jednu po druhé bude odpravovat.

A jejich sesterstvo.

Vraždící scény jsou celkem nuda. a o je docela velký problém. Scény sesterstva, kdy se nové „akolytky“ mají stát sestrami, jsou také nuda, přitom tohle je něco, na čem by se tvůrci mohli vyřádit. Film má být místy asi dráždivě sexy, ale ve skutečnosti je to jen cenzurou omezená podívaná na holky v naditých dekoltech. Sakra, copak kvůli tomuhle chce člověk koukat na hororový film?

Pěkný, nic neříkající záběr.

Snímek „The Row“ je dokonale zralý k tomu, aby zapadnul. Není na něm nic zajímavého, proč by stál zas zapamatování, z hlediska slasheru nenabízí nic speciálního, prostě jen další vraždění, mladé holky a nic navíc k tomu. Je zde pár dobrých prvků, třeba jedna z mrtvol je vizuálně zajímavá, ale tím to v podstatě hasne. Standardní film, na který si už druhý den nevzpomenete.

 

Hodnocení: 20 %

 

Hororové filmy (slasher, vrazi)


Přidat komentář