Violent Shit: The Movie (2015)

10%
Produkce se přesunula do Itálie.

Violent Shit: The Movie

Itálie, Německo, 2015, 82 minut

 

Režie: Luigi Pastore

Scénář: Emanuele Barbera, Luigi Pastore a Lucio Massa podle postav Steva Aquilina a Andrease Schnaase

Hrají:

Giovanni Lombardo Radice (Profesor Vassago)

Antonio Zequila (Senátor Vinci)

Lilli Carati (Okultista)

Simone Destrero (Karl the Butcher)

 

Trochu s překvapením jsem zjistil, že je zde ještě další díl série „Violent Shit“, i když tentokrát již film, který nenatočil Andreas Schnaas, ale do postavy Karla the Butchera se pustili jeho italští kolegové, Andreas Schnaas se k filmu nepřipojil ani producentsky, objevuje se pouze v menší roli. I když ono je fakt, že na podobný snímek asi ani nebyla potřeba velkého množství peněz.

 Ženy nesmí chybět.

„Violent Shit“ je série, která je známá – pokud je vůbec známá – tím, že je zde celkem důraz na gore, které je docela špatné, a je zde příběh, jímž se tvůrci moc nezabývají. U sledování snímku „Violent Shit: The Movie“ – mimochodem název, který moc nechápu, to předtím nebyly filmy? – máte ovšem pocit, že tvůrci se o nějaký ten příběh snažili a skoro zapomněli na to, o čem je série především.

 Hlavně to pořádně natočit.

Aby se z toho udělalo něco skutečně trochu nového, tak se přesouváme do Říma, kde dochází k nějakým nepěkným vraždám. Skoro to vypadá, že by se zde mohl objevit Karl the Butcher. A tak jsou přizváni němečtí specialisté, aby pomohli s případem. Většina stopáže filmu se pak zaměřuje na to, že se zde kecá o ničem a více méně se prezentuje Karlova motivace a jeho skutky předchozí.

 Hlavně se pobavit.

„Violent Shit: The Movie“ je v podstatě z ranku „origin“, kdy hlavně v úvodní scéně ten původ skutečně vysvětlen je. Na druhou stranu je to celkem jedno, protože nic jiného, než co je zde prezentováno, byste ani nečekali. Karl to měl jako malý kluk těžké, a tak se dal na dráhu zabíjení. Scenáristický majstrštyk. A pak už jde jen o to si hodinu a kus počkat na očekávaný masakr.

 No jo, Karl je zpátky.

„Violent Shit: The Movie“ je tak trochu remake, je to tak trochu pokračování, ale v konečném důsledku je to hlavně docela zbytečný film, který nenadchne nejspíš nikoho. Pokud chcete gore, tak dívat se na celou stopáž nemá smysl, protože to nejlepší je vměstnáno do posledních asi 15 minut, možná méně. Ten název tomuhle filmu prostě sedí, stejně jako zbytku téhle původně německé série.

 

Hodnocení: 10 %

Hororové filmy (gore, vrazi)


Přidat komentář