Evil Bong: High 5 (2016)

15%
Série už je jen únavná než cokoli jiného.

Evil Bong: High 5

USA, 2016, 70 minut

 

Režie: Charles Band

Scénář: Charles Band a Kent Roudebush

Hrají:

Sonny Carl Davis (Rabbit)

Robin Sydney (Sarah Leigh)

Amy Paffrath (Velicity)

John Patrick Jordan (Larnell)

 

„Evil Bong“ a popáté? Ano, všechno je možné a podle plánů, které Charles Band a jeho produkční společnost Full Moon Features mají, se nebude jednat o díl poslední, protože nás nejspíš ještě čeká „Evil Bong 666“. A kdo ví, jestli to tímhle skončí. Popravdě doufám, že ano, neboť snímek „Evil Bong: High 5“ už opravdu nic, kromě toho, že se jedná o dlouhou reklamu na produkty společnosti Full Moon Features, nepřinese.

 Pořád stejné ksichty.

Produkt, který je zde otevřeně reklamován, jsou tzv. Badass Dolls, které najdete na stránkách http://badassdolls.com/. Jedná se o figurky vytvořené na základě postav ze série „Evil Bong“, respektive filmu Ooga Booga. Viděl jsem zatím všechny díly série, ale asi by mě nic nepřesvědčilo, abych si zrovna nějakou takovou figurku koupil. Jedině kdyby časem přibyl i Perníček, který je opravdu správný bad ass, i když teď je po lobotomii.

 Bong World už také stojí za prd.

Ve filmu skutečně přímo najdete pasáže, kde zamrzne obraz, ukáže se tam figurka a postavy říkají, že si jí můžete objednat na uvedené adrese. A ta opravdu funguje a vy si postavičky můžete objednat. Takže je to jen na vás, pokud máte Charlese Banda rádi, možná byste nějakou takovou figurku doma chtěli. Z jiného důvodu už film nefunguje a nedovede zaujmout ničím.

 Divná dvojka na krámu.

Děj snímku „Evil Bong: High 5“ stojí na tom, že Larnell a Rabbit – oba už jsou součástí inventáře série – musí zachránit svět. Dokážou to jedině tak, že pro Eebee, která je zase jednou jako „pořádný“ záporák, seženou peníze, protože jinak zničí svět a nechá je všechny shnít v Bong světě, kde je všechno dobré, i když je všechno jen fantazie. Dvojice tak provozuje obchod s trávou a snaží se peníze získat.

 Perníček po lobotomii.

Film „Evil Bong: High 5“ je založen v podstatě jen na dialozích a na něčem, co by se v případě jiných filmů dalo nazvat situační komikou. Jenže ty situace jsou tak ubohé, že to ani na chvíli nepřipomene snímky jako „Clerks“, kde šlo v podstatě o stejný koncept. Band nemá k dispozici zajímavé a vtipné postavy, jen bandu trotlů, mezi nimiž se sem tam ukáže holka nahoře bez. Tohle už fakt nikam nevede.

 

Hodnocení: 15 %

Hororové filmy (béčka, komedie)


Přidat komentář